ΚΑΒΑ - ΠΟΤΑ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΚΡΑΣΙ ΧΥΜΑ - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ - ΚΑΒΑ ΚΡΑΣΙΩΝ - ΚΑΒΑ DELIVERY - Φωτογραφίες

ΚΑΒΑ - ΠΟΤΑ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΚΡΑΣΙ ΧΥΜΑ - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ - ΚΑΒΑ ΚΡΑΣΙΩΝ - ΚΑΒΑ DELIVERY

Διεύθυνση - ΚΑΒΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ Διεύθυνση: ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 43 Τ.Κ. - ΚΑΒΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ Τ.Κ.: 15344
Περιοχή - ΚΑΒΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ Περιοχή: Γέρακας Κατηγορία - ΚΑΒΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ Κατηγορία: ΚΑΒΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ
Τηλέφωνο - ΚΑΒΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ Τηλέφωνο: 2121013146 Fax - ΚΑΒΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ Fax: -
Κινητό - ΚΑΒΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ Κινητό: 6972076889 E-mail - ΚΑΒΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ E-mail: mpamis.vasilis@gmail.com
Υπεύθυνος - ΚΑΒΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ Υπεύθυνος: ΜΠΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΚΑΒΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΚΑΒΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ Ιστοσελίδα:
ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΝΕΜΕΑΣ 10 λίτρα ΜΟΝΟ 20 ΕΥΡΩ.   To Wine Art είναι μια ολοκαίνουρια κάβα που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για το καλό και ποιοτικό κρασί. Κύριο μέλημα μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη μας μία μεγάλη ποικιλία ερυθρών, λευκών και ροζέ κρασιών γνωστών ετικετών από αναγνωρισμένους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα,ακόμα και σε συσκευασία δώρου .   Παρόλο που το προιόν κύριου ενδιαφέροντος μας είναι το κρασί, στην κάβα μας στον Γέρακ...
Επισκέπτες: 23236

ΚΑΒΑ - ΠΟΤΑ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΚΡΑΣΙ ΧΥΜΑ - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ - ΚΑΒΑ ΚΡΑΣΙΩΝ - ΚΑΒΑ DELIVERY

ΚΑΒΑ - ΠΟΤΑ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΚΡΑΣΙ ΧΥΜΑ - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ - ΚΑΒΑ ΚΡΑΣΙΩΝ - ΚΑΒΑ DELIVERY

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΝΕΜΕΑΣ 10 λίτρα ΜΟΝΟ 20 ΕΥΡΩ.
 
To Wine Art είναι μια ολοκαίνουρια κάβα που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για το καλό και ποιοτικό κρασί. Κύριο μέλημα μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη μας μία μεγάλη ποικιλία ερυθρών, λευκών και ροζέ κρασιών γνωστών ετικετών από αναγνωρισμένους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα,ακόμα και σε συσκευασία δώρου .
 
Παρόλο που το προιόν κύριου ενδιαφέροντος μας είναι το κρασί, στην κάβα μας στον Γέρακα ,θα βρείτε όλων των ειδών αλκοολούχα ποτά, ξυρούς καρπούς, σκέυη σερβιρίσματος καλάθια δώρων και πολλά άλλα που σχετίζονται με την οινοποσία.
 
Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφθείτε και να δοκιμάσετε τις ιδιαίτερες γεύσεις μας.
 
Τι Είναι το Κρασί
 
Το κρασί είναι αλκοολούχο ποτό προϊόν της ζύμωσης των σταφυλιών ή του χυμού τους (μούστος). Ποτά παρεμφερή του κρασιού παράγονται επίσης από άλλα φρούτα ή άνθη ή σπόρους, αλλά η λέξη κρασί από μόνη της σημαίνει πάντα κρασί από σταφύλια.
 
Το κρασί είναι ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για διάφορους λόγους. Είναι αφενός ένα δημοφιλές ποτό που συνοδεύει και ενισχύει ένα ευρύ φάσμα ευρωπαϊκών και μεσογειακών γεύσεων, από τις πιο απλές και παραδοσιακές ως τις πιο σύνθετες και αφετέρου αποτελεί σημαντικό γεωργικό προϊόν που αντικατοπτρίζει την ποικιλία του εδάφους και το κλίμα ενός τόπου. Το κρασί χρησιμοποιείται επίσης σε θρησκευτικές τελετές σε πολλούς πολιτισμούς ενώ το εμπόριο κρασιού είναι ιστορικής σπουδαιότητας για πολλές περιοχές.
 
Ωράριο Λειτουργίας
 
Δευτέρα 9 π.μ. - 11 μ.μ.
Τρίτη 9 π.μ. - 11 μ.μ.
Τετάρτη 9 π.μ. - 11 μ.μ.
Πέμπτη 9 π.μ. - 11 μ.μ.
Παρασκευή 9 π.μ. - 11 μ.μ.
Σάββατο 9 π.μ. - 11 μ.μ.
Κυριακή 9 π.μ. - 11 μ.μ.